Switch Port Config Orchestrator (SPCO)


Project Description

TowerEye is specialist in professionele mobiele camerabeveiliging en tijdelijke netwerken(kabelnetwerk of wifi) op events en bouwwerven. Met een mobiele cameramast houdt TowerEye 24 uur op 24 een oogje in het zeil. Tot in elke uithoek van het terrein. Maar TowerEye is zoveel meer. Met onze totaaloplossingen verhogen we de veiligheid op een flexibele manier.

Een tijdelijk netwerk bouwen heeft zijn specifieke vereisten, zo moet het snel maar toch betrouwbaar en veilig opgebouwd kunnen worden. Om hiervoor te zorgen heeft Brainview een volledig platform ontwikkeld dat de techniekers in staat stelt om met een eenvoudige app het netwerk apparatuur te configureren. Deze configuratie zal dan ter goedkeuring voorgesteld worden aan een netwerk administrator die deze kan goedkeuren. Vervolgens zal deze config volautomatisch geconfigureerd worden door een on-site server die de nodige data uitwisselt met ons cloud platform.

Dit alles resulteert in een veel snellere, eenvoudigere en veiligere manier van werken voor het opzetten van tijdelijke netwerken en zo heeft TowerEye weer een voordeel op zijn concurrenten.

 

Live Preview
  • Skills
    • Laravel
    • HTML
    • CSS
  • Client

    TowerEye