Services

Wat we aanbieden

Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij jou digitale transformatie.

Vertrouw op onze expertise voor jou digitale werkplaats.  Zet je organisatie in een stroom versnelling en neem contact op. We staan u graag te woord.

kwaliteit en betrouwbaarheid
4.8/5

Websites, Webshops, web applicaties die uw product, bedrijf,… digitaal voorstellen en bereikbaar maken.

Doorgaans gebruiken wij tal van software die door verschillende aanbieders aangeboden wordt. Telkens met hun visie, waardoor er vaak iets ontbreekt wat de noden van uw bedrijf vervult.

 

Bij BrainView is het mogelijk om dit op te lossen! Wij bouwen voor u een eigen ontwikkelde software die online staat. Dit wordt ook wel Custom development genoemd.

Wij staan ook na de gerealiseerde projecten graag garant voor een goede service.

Wij zorgen voor de juiste begeleiding en opmaak van jou ontwikkelingstrajecten. Hierbij staan we jullie onderneming bij om deze trajecten juiste input te geven. Met onze IT expertise in een breed spectrum van bedrijven gaan we graag uitdagingen aan. BrainView kan als uniek aanspreekpunt fungeren voor al uw ICT gerelateerde uitdagingen.

Wij verzorgen uw hosting van uw domeinnaam, website, e-mail, office 365,…

Via de pijler advies geven we ondernemingen inzicht in hun huidige bedrijfsstructuur, stellen we concrete optimalisatiemogelijkheden voor en maken we een implementatieplan op. Het advies is erop gericht kmo’s digitaal te versterken zodat ze sneller, efficiënter en slimmer kunnen werken en groeien.

BrainView is een geregistreerd KMO Dienstverlener. Voor alle advies trajecten kan je uw KMO-portefeuille gebruiken.

Ready to Grow Your Business?